Miért jó nálunk a paintball?

Gödöllő melletti paintball pálya megközelítésePaintball pálya Gödöllő könnyű a környező településekről (pl.: Veresegyház, Domonyvölgy, Isaszeg, Veresegyház) a 3-as útról közvetlenül elérhető. Autókat a kiépített parkolóban tudjátok hagyni, amíg játszotok.

Egyedi paintball pálya

Speciális játékmódokkal és különleges paintball pályával várjuk ügyfeleinket már 8 főtől. A paintball pálya tervezésében oroszlánrészt vállalt Ludas Viktor Magyarország egyik legeredményesebb paintball játékosa és edzője. A pálya tervezése során ügyeltünk arra, hogy a kezdő és profi játékosok számára egyaránt élvezetes legyen a játék. Az élvezetes játék mellett fontos szempont volt a megfelelő biztonság, így pályánk hálóval van körülvéve, illetve ergonomikus, biztonságos fedezékeket használunk, amik csökkentik az esetleges sérülések veszélyét. A paintball egyébként nagyon biztonságos sport a közhiedelemmel ellentétben.

Szuper paintball játékmódok

Az elnököt szeretnétek megvédeni vagy inkább egy bombát hatástalanítanátok? Mindkettőre is van lehetőség hiszen Paintball pálya Versegyházjátékmestereink a Ti igényeiteknek megfelelően alakítják a szabályokat, sőt, akár saját ötletekkel is előrukkolhattok! A paintball játékmódokat és pályánkat együtt fejlesztettük, így szuper szórakozás vár Rátok nálunk. 6-7 féle játékmód mellett biztosan nem fogtok unatkozni.

Biztonságos kikapcsolódást nyújtunk mindenkinek, hiszen 9 éves kortól gyerekpaintball markereinkkel lehetőség van a gyerekeknek is paintballozni, legidősebb játékosunk pedig 73 éves volt eddig. Hölgyeknek mellvédőt is biztosítunk, így elkerülhetők a kellemetlen élmények.

Ha szeretnétek a barátokkal, kollégákkal mulatni egy jót, keressetek fel minket elérhetőségeinken.