Paintball gyerekeknek

A paintball már 9 éves kortól biztonságosan és fájdalom nélkül játszható köszönhetően a kifejezetten gyerekre szabott JT Splatmasternek köszönhetően. Különbség a felnőtt paintballtól, hogy nem .68-as, hanem kisebb .50-es golyót lőnek ki, illetve a lövedék sebessége is körülbelül harmada a felnőtt játék során alkalmazott értékeknek. Így nincs fájdalom, csak felhőtlen játék és izgalom!

Ha már megunták a gyerekek a szokásos születésnapi zsúrokat és valami igazán izgalmasra és újra vágynak, akkor számukra ideális program lesz a paintball gyerekeknek programunk.

Gyerekpaintball paintball pályánkon:

 • Biztonságos.
 • Olyan program, ahol akár a szülők is játszhatnak a gyerekekkel együtt.
 • Izgalmas testmozgás, ami kicsalja a gyerekeket az online térből a szabad levegőre.
 • Jó kezekben vannak a srácok, képzett animátorok és profi paintballos várja őket.
 • Gödöllői paintball pályánk remek, erdős környezetben van, így össze tudjátok kapcsolni a programot akár egy kirándulással is.
 • Lehetőség van sütögetésre is a játék után.

Gyerekpaintball felszereléseink:

Első a biztonság! Paintball maszkjaink kibírják a felnőtt paintball markerek okozta becsapódás erejét, így többszörösen túl vannak biztosítva! A JT Splatmaster paintball puskákat könnyű kezelni, megbízhatóak és pontosak, így garantált a sikerélmény!

Gyerekpaintball játékok és extrák:

paintball, paintball gyerekeknek, gyerekpaintballOlyan játékokat játszunk a gyerekekkel, ami megfelel az életkori sajátosságaiknak, hiszen tudjuk, hogy nagy a különbség például egy 9 és egy 13 évesek alkotta társaság között. Annak érdekében, hogy ne legyen versengés vagy konfliktus és mindenki élvezhesse a paintballozást, a játék során a gyerekek folyamatosan váltsák a csapatokat.

A gyerekeknek a paintball során profi animátorok segítenek elsajátítani a szabályokat.

Ha eljöttök hozzánk játszani:

 • Telefonon, online vagy e-mailben pályát foglalsz, erről visszaigazoló e-mailt küldünk Neked. Egyeztetjük a részleteket.
 • Amikor elérkezett a paintballozás napja, érdemes melegítő nadrágot, pulcsit, váltócipőt és sapkát magatokkal hoznotok.
 • Az öltözőben átöltöztök, majd rövid oktatáson megtanítjuk a Nektek a legfontosabb szabályokat, a paintball puska kezelését. Érdemes sportos ruhát hozni, de ne aggódjatok a festék mosógépben kijön a ruhából!
 • Ezután animátoraink koordinálják a játékokat, a szülők addig beszélgethetnek vagy pihenhetnek, de akár be is állhatnak játszani.
 • Születésnapi csomag esetén a játékot követően kezdetét veszi a zsúr, amelyen az ünnepeltet a többiek felköszönthetik.

Áraink:

Paintball gyerekeknek alapárak

Alapdíj: 3.900 Ft (tartalmazza a felszerelést, maszkot, 3 órás játéklehetőséget)
Lövedék: 15 Ft/db

Kedvezményes csomagok:

Paintball gyerekeknek – Rambo paintball csomag

 • 10 fő részére felszerelés és játék 3 órán át.
 • 75.000 Ft
 • 3.000 golyó

Paintball gyerekeknek – Batman paintball csomag

 • 20 fő részére felszerelés és játék 3 órán át.
 • 6.000 golyó
 • 109.000 Ft

Extra szolgáltatások

+ fél óra zsúr: 5000 Ft

Játék otthon, akár a kertben

Inkább otthon játszanátok? Kitelepülést is vállalunk. Ezzel kapcsolatban kérd egyedi árajánlatunkat az info@scoutpaintball.hu címen vagy telefonon a +36302622091 számon.

Paintball gyerekeknek Gy.I.K.

Fájni fog, ha eltalálnak?

A speciális gyermekpaintball felszereléseink kisebb lövedéket és jóval kisebb erővel lőnek mint a hagyományos paintball markerek. Bár érezni, ha eltalál, de a gyermekpaintball felszerelések erejét mutatja, hogy egy lufit sem lehet velük kipukkasztani.

Gyermekem szemüveges, okoz ez problémát?

Nem, a paintball maszkokat úgy tervezték, hogy a szemüveg is beférjen alá.

Vigyáz rájuk valaki, amíg játszanak?

Természetesen! Tapasztalt animátor kollégáink a gyerekeket először megtanítják az alapvető biztonsági szabályokra, a paintball Splatmaster játékpuska használatára, majd végig aktívan figyelemmel kísérik a játékot. A szülők a pálya melletti pihenő részen beszélgethetnek, míg a gyerekek játszanak, vagy ha szeretnének, ők is beállhatnak játszani.

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj minket? (info@scoutpaintball.hu+36302622091)

További elérhetőségek ITT.

Minden jog fenntartva!

Scoutpaintball

Scoutpaintball elérhetőségek

Tel.: +36302622091
E-mail: info@scoutpaintball.hu
Pálya címe:
2191 Bag, 3