Paintball nálunk

Foglalj pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36302622091-es számon! 3.900 Ft/fő/alkalom az alapdíj és 15 Ft/db a lövedék ára! Paintball pálya címe: 2191 Bag, 3
Paintball gyerekeknek – részletek a linkre kattintva!

Üdvözlünk a Scoutpaintball honlapján. Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk! Reméljük hamarosan téged is üdvözölhetünk paintball pályánkon.

A paintball pálya

Egyedileg paintballra épített pályánkat egy többszörös magyar és osztrák bajnok paintballos tervezte, így garantált a szórakozás. A játék során a két oldal kiegyensúlyozott, így egyik oldalról indulva sincs előnye az egyik csapatnak. A pályát alapvetően Nyugat-Európai neves erdei pályák és az UK Woodland Masters paintball széria ihlette.

A paintball felszerelés

A jó és biztonságos szórakozás alapja a minőségi paintball felszerelés és festékgolyó. Több mint egy évtizedes szakértelmünknek köszönhetően a célra legjobb felszereléseket választottuk ki Nektek. Könnyen kezelhető félautomata markerek, minőségi lövedékek és páramentes maszkok várnak Rátok! Nálunk a biztonság az első, ezért duplarétegű maszkokat használunk és paintball markereinket minden alkalommal bemérjük. Paintball felszereléseinkről bővebben itt olvashatsz.

Paintball nálunk

Mindenki játszhat saját ruhában, vagy ha igényli, felnőtt paintballhoz biztosítunk overallt is. Kizárólag olyan festékgolyót használunk, ami vízbázisú, így a ruhából könnyen kijön, mosógépben mosható.

Az öltözködést és felkészülést követően részletes eligazítást kapnak a játékosok, amely kiterjed a biztonságos játék szabályaira és a felszerelés használatára. Ezen felül igény esetén technikai és taktikai tippeket is megosztunk Veletek.

Ha mindenki készen áll a játékra, akkor indulhat a paintballozás, amely során az alábbi játéktípusok közül választhattok akár többet is egymás után, vagy saját ötleteitekkel is színesíthetitek a palettát:

Utolsó szálig – Team Death Match

A bomba – The Bomb

Zászlószerzés – Capture The Flag

Túszszabadítás – VIP

Nyuszi ül a fűben – The Hunt

Bázisfoglalás – Capture the Base

A játékot követően lehetőség van bográcsozásra, sütögetésre is!

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Foglalj pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36302622091-es számon! 3.900 Ft/fő/alkalom az alapdíj és 15 Ft/db a lövedék ára! Paintball pálya címe: 2191 Bag, 3
Paintball gyerekeknek – részletek a linkre kattintva!

Minden jog fenntartva!

Scoutpaintball

Scoutpaintball elérhetőségek

Tel.: +36302622091
E-mail: info@scoutpaintball.hu
Pálya címe:
2191 Bag, 3