Lézerharc

Foglalj pályát még ma a linkre kattintva! Vagy hívj minket a +36302622091-es számon!  Pálya címe: 2191 Bag, 3. Árak: 2 óra lézerharc 5.500 Ft/fő, 3 óra lézerharc 6.900 Ft/fő. 15 fős bulicsomag, amely tartalmaz 2 óra játékot 15 fő részére, továbbá fél óra zsúrozást a helyszínen: 65.000 Ft

Foglalj!

Hívj!

 

Lasertag Bag

A Gödöllő melletti paintball pályánkon már lézerharcra is van lehetőség!

A lézerharc vagy más néven lasertag az USA hadserege által, gyakorlatozásra kifejlesztett rendszer, amelyet azóta nemcsak katonai célokra használnak, hanem szórakozásra, rekreációs tevékenységre.

A lézerharc, egy a paintballhoz hasonló játék, amiben nincs fizikai behatás találat esetén mégis izgalmas kikapcsolódást jelent minden korosztály számára. A gyakori tévhittel ellentétben, mivel infranyalábokat lő, ezért nem káros a szemre, semmilyen védőfelszerelés nem szükséges a lasertag játékhoz. A felszerelés egy Intager RaptorIIs lézerpuskából és egy sisakra szerelt szenzorokból áll.

Lézerharc Veresegyház

A lézerharc játék fejleszti a csapatmunkát, az állóképességet, és nem utolsó sorban nagyon jó szórakozási lehetőség.

A Gödöllő melletti szabadtéri lézerharc pályánk ideális, lány és legénybúcsúk, születésnapok, céges csapatépítők, baráti összejövetelek szervezésére. Lézerharc pályánkat Ludas Viktor profi paintball játékos tervezte, így garantált az önfeledt szórakozás.

Az Intager RaptorIIs lasertag felszerelések széleskörűen programozhatók, így nagyon sokféle játékmódot tudtok játszani. A puskákat név szerint rendeljük a játékosokhoz, így a játék végén részletes statisztika készül mindenkiről.

A szabályok betartása mellett a lézerharc egy biztonságos, környezetbarát játék. A lasertag felszereléseinket minden használat után fertőtlenítjük.

Lehetőséget biztosítunk továbbá lézerharc felszerelés bérlésére, így akár otthon, a kertben is tudtok játszani. Felszereléseinket az alábbiak szerint kínáljuk bérbe:

1 nap 4.500 Ft/db
2 nap 6.500 Ft/db

A használathoz szükséges oktatás és indítókulcs az ár részét képezi.

Lézerharc Gödöllő

Minden jog fenntartva!

Scoutpaintball

Scoutpaintball elérhetőségek

Tel.: +36302622091
E-mail: info@scoutpaintball.hu
Pálya címe:
2191 Bag, 3